Solutiile Noastre La Problemele Dumneavoastra!

despre-noi

De ce Tehnoservice Airpro?

S.C. Tehnoservice Airpro SRL este o firma cu o larga experienta in domeniul instalatiilor pentru constructii.

Suntem constienti ca lucrul profesionist si durabil se face "ca la carte", astfel incat astazi toata experienta si cunostintele acumulate se reflecta in lucrarile si proiectele pe care le-am finalizat.

O echipa specializata de ingineri va sta la dispozitie pentru alegerea celor mai bune solutii in ceea ce priveste instalatiile de ventilare si climatizare, instalatiile de incalzire, instalatiile sanitare si electrice.

Misiunea noastra este aceea de a oferi servicii optimizate si de a veni in intampinarea clientilor nostrii cu solutii perfect adaptate nevoilor dumneavoastra.

Avand in vedere transformarea continua a pietei si evolutia tehnologica, ramanem mereu atenti la exigentele din domeniu si astfel reusim sa ne ridicam la inaltimea tuturor provocarilor; de aceea va invitam sa ne provocati cu orice problema!Servicii Complete

Consultanta

Daca va aflati in fata situatiei de a alege un echipament pentru incalzire, o centrala termica, o pompa, un aparat de aer conditionat sau orice alt echipament destinat instalatiilor, nu ezitati sa apelati la profesionisti

Proiectare

Experienta acumulata de-a lungul anilor ne-a invatat ca orice lucrare buna se realizeaza cu o proiectare riguroasa. Astfel, ne bazam pe o proiectare inteligenta a solutiilor cat mai diversificate din domeniul instalatiilor care sa satisfaca cele mai exigente dorinte.

Executie

Un serviciu bun vine intotdeauna insotit de un altul; de aceea ne dorim ca ceea ce am gandit si proiectat sa prinda viata intocmai solutiei adoptate.

Vanzari

Fie ca ne pregatim sa executam o noua lucrare sau pur si simplu aveti nevoie de un echipament nou, va punem la dispozitie cele mai noi, moderne si performante solutii pentru instalatii in constructii.