Consultanta si Montaj pentru aparate de
Aer Conditionat

montaj aer conditionat

Consultanta

Aerul conditionat este asociat de multi utilizatori, cu racirea aerului din interior… pentru noi inseamnă insa cu mult mai mult.

Atunci cand sunteti in cautarea unui sistem de climatizare, fie ca este vorba despre un sistem tip split, multisplit, sau despre un sistem mult mai complex, consultati intotdeauna un specialist si nu va lasati indrumati de „vanzatorii” de aparate de aer conditionat intrucat factorii de influenta sunt multipli si riscati sa faceti o investitie ERONATA.

Daca va hotarati sa achizitionati prin intermediul nostru un sistem de aer conditionat, serviciile de consultanta sunt incluse in pretul de achizitie iar la montaj primiti o reducere de 10%.

Montaj Aparate de Aer Conditionat

Fie ca ati achizitionat prin intermediul nostru un sistem de aer conditionat in urma serviciilor de consultanta sau pur si simplu doriti doar servicii de montaj, echipa noastra va sta la dispozitie cu absolut toate resursele pentru ca instalarea sa decurga optim.

Pentru montaj aer conditionat Focsani Vrancea avem echipe dedicate care va stau la dispozitie cu promptitudine si profesionalism.


Contact: 0759.057.566

Intretinere Aparate de Aer Conditionat

Desi toti producatorii de aparate de aer conditionat recomanda intretinerea periodica de cele mai multe ori acest sfat este ignorat de catre utilizatori desi costurile sunt foarte mici.
SC Electric Recycle SRL va ofera servicii de intretinere si mentenanta indiferent de modelul de aparat.
Ne puteti solicita oricand pentru o operatie de intretinere sau daca doriti puteti opta pentru un abonament anual (vezi detalii)

Importanta operatiilor de intretinere

Operatiile periodice de intretinere va pot aduce beneficii vizibile la costuri foarte mici. Printr-o intretinere periodica a aparatelor de aer conditonat se mareste semnificativ durata de viata cat si eficienta acestora lucru care duce la cresterea confortului cat si la scadera costurilor.... CITESTE IN CONTINUARE

Reparatii/Service Aparate de Aer Conditionat

Echipa noastra de service va poate oferii servicii complexe de reparatii si mentenanta la aparatele de aer conditionat indiferent de anotimp sau de defectiune.

Daca aparatul dvs.nu sufera o defectiune tehnica este totusi necesara o mentenanta periodica a acestuia. Prin acest lucru se intelege o igienizare si o curatare profesionala prealabila a acestuia.

Natura si originea defectelor posibile este una foarte larga, de aceea va stam la dispozitie oricand.

consultanta montaj aer conditionat focsani vrancea

Contact: 0759.057.566

Sfaturi Utile

  • Curatati cel putin de 2 ori pe an filtrele unitatii interioare.Acestea se pot spala cu apa.
  • Unitatea externa de aer conditionat trebuie instalata intr-un spatiu cu o buna circulatie a aerului, ferita de razele solare.
  • Ventilati spatiul climatizat in primele ore ale diminetii cand temperaturile sunt inca mai reduse pentru a scuti functionarea indelungata a aparatului de climatizare.
  • Instalati rulouri sou orice alt sistem de umbrire la ferestre pentru a reduce radiatia solara directa.
  • Montati pe cat posibil geamuri care reflecta radiatia solara, dar permit accesul luminii naturale.
  • Asigurati-va ca inceparea climatizata are un grad ridicat de izolare termica.
  • Incercati ca diferenta de temperatura intre aerul exterior si cel interior sa nu depaseasca cel mult 10º C; in caz contrar va puneti sanatatea in pericol.
  • Daca temperatura exterioara depaseste cu putin 20º C, incetati utilizarea aerului conditionat.
  • Nu va lasati pacaliti de ofertele „bomba” la aparate de aer conditionat; cel mai probabil anul urmator acel „producator” nu va mai fi pe piata si nu veti mai gasi piese de schimb.
  • Apelati intotdeauna la specialisti pentru dimensionarea corecta a aparatelor de aer conditionat!

Montaj Aer Conditionat Focsani

Oferim servicii de consultanta, monta si service pentru aparate de aer conditionat in focsani si nu numai.

Montaj Aer Conditionat Vrancea

Indiferent unde va aflati in judetul Vrancea noi va oferim cele mai bune solutii pentru service si montaj aparate de aer conditionat.
Rapiditate

Cele mai rapide servicii

Profesionalism

Experienta ne ajuta sa facem lucrurile cu profesionalistm

Eficienta

Cele mai bune solutii la costuri minime

Calitate

Calitatea este misiunea noastra


Contact: 0759.057.566