Consultanta si Montaj pentru
Centrale Termice

Centrale de Apartament

Consultanta

Rolul instalatiilor de incalzire nu se rezuma numai la proiectarea si realizarea de solutii moderne si eficiente, ci si la modul in care acestea sunt exploatate, respectiv, modul in care se face gestiunea energiei utilizate.

Instalatiilor de incalzire moderne, impreuna cu celelalte instalatii din cladiri, le revin rolul de a asigura un grad de confort optim acolo unde omul locuieste sau isi desfasoara activitatea.

Evolutia de-a lungul timpului a tehnicii incalzirii ne pune la dispozitie in prezent o gama variata de solutii. In functie de aplicatie si de necesitatile individuale, echipa noastra de ingineri va asigura tot suportul in alegerea solutiei optime, fie ca sunteti in cautarea unui sistem clasic de incalzire cu radiatoare, fie ca va ganditi la o incalzire radianta de pardoseala, plafon sau pereti sau la un sistem de incalzire cu pompa de caldura.

Montaj Centrale Termice

Instalarea unei centrale termice, fie ca este de tip mural cu toate accesoriile incluse, fie ca este o centrala sau un cazan de capacitate mai mare, presupune operetiuni specifice de montaj.

Pentru o buna functionare a instalatiei dumneavoastra aveti nevoie de o echipa specializata in astfel de operatiuni. Pentru asta, ne puteti contacta indiferent de aplicatia aleasa!

Sfaturi Utile

  • Se recomanda racordarea aparatului la reteaua de gaz cu legatura rigida – de-a lungul timpului, legislatia in domeniu a suferit modificari multiple, astfel incat, pentru a va scuti de batai de cap, realizati o conexiune rigida de la bun inceput intre reteaua de gaz si aparatul dumneavoastra.
  • Nu ingropati fitingurile! De orice natura ar fi ele (otel, PeXal, Cupru, PP-R, etc) fitingurile nu se ingroapa in elementele de constructii deoarece pot prezenta neetanseitati in timp.
  • Necesarul de caldura se calculeaza (nu se estimeaza sau aproximeaza) pentru fiecare incapere in parte. Nu va lasati indrumati ERONAT de “vanzatorii” care va dimensioneaza radiatoarele in functie de volumul incaperilor!
  • Proba la rece a instalatiilor de incalzire, pentru aplicatii de dimensiuni mici se realizeaza la o presiune de 6 bar, timp de 3 ore.
  • Coroziunea galvanica! Evitati utilizarea in instalatia de incalzire a metalelor ce se pot degrada in contact direct: radiatoare din aluminiu si tevile din cupru, fitingurile din bronz si conductele din otel, etc.
Rapiditate

Cele mai rapide servicii

Profesionalism

Experienta ne ajuta sa facem lucrurile cu profesionalistm

Eficienta

Cele mai bune solutii la costuri minime

Calitate

Calitatea este misiunea noastra