INSTALATII SANITARE


Misiunea noastra:
Necesitate si Utilitate


Apa constituie unul din elementele care conditioneaza desfasurarea vietii oamenilor si intervine ca un factor determinant in aproape toate procesele tehnologice.

Sursele de apa din natura trebuie sa asigure alimentarea cu apa, din punct de vedere calitativ si cantitativ, a consumatorilor din toate centrele populate.

Fie ca vorbim de o sursa de suprafata (rauri, fluvii, mari, oceane), fie ca vorbim de o sursa subterana (izvoare si straturi acvifere), studiile tehnico-economice care stau la baza alegerii solutiei sunt fundamentale in procesul tehnologic de captare, tratare si transport a apei.

Desi in majoritatea cazurilor, sursa de alimentare cu apa ne este la indemana - retele orasenesti administrate de un operator local, intalnim si situatii in care calitatea sau parametrii de debit si presiune ai apei sunt nesatisfacatori si suntem nevoiti sa apelam la alte surse, si anume la sursele subterane. In orice caz, solutia de filtrare si tratare suplimentara a apei trebuie realizata in urma unei analize de laborator, analiza in urma careia se poate determina gradul de tratare - dedurizare, filtrare suplimentara, etc.

Asemenea alimentarii cu apa rece de consum, instalatiile de canalizare a apelor uzate menajere, dar si a apelor meteorice (provenite din ploi si topirea zapezii) constituie un factor important in asigurarea confortului dorit in gospodaria fiecaruia dintre noi.

In functie de necesitati si aplicatiile individuale, echipa noastra va sta la dispozitie in rezolvarea oricarei probleme de alimentare cu apa sau canalizare.


Sfaturi Utile

 • Apelati la specialisti pentru dimensionarea retelelor de alimentare cu apa si canalizare.
 • Folositi pentru sistemele de pompare apa potabila/ apa uzata doar pompe cu turatie variabila.
 • Aveti in vedere ventilarea retelei interioare de canalizare.
 • Duceti la un laborator de analize o mostra din apa poabila de la robinet daca ceva vi se pare in neregula.
 • Aveti in vedere faptul ca retele exterioare de alimentare cu apa si canalizare se monteaza sub adancimea de inghet, functie de zona: 0.80 m…1.10 m.
 • Nu alegeti apometrele in functie de diametrul conductei pe care se monteaza.
 • Pentru un confort sporit, alegeti instalatii de preparare apa calda cu acumulare.

 • Consultanta

  Indiferent de aplicatia la care v-ati gandit, fie ca vorbim despre o retea de alimentare cu apa sau de canalizare, de preparare a apei calde menajere, de retentie sau drenaj a apelor meteorice, de filtrarea apelor potabile, ne puteti contacta oricand pentru stabilirea solutiei optime.

 • Proiectare

  Poate parea simplu de realizat, insa o retea de alimentare cu apa sau chiar o banala canalizare comporta secretele specifice. Serviciile noastre de conceptie si dimensionare va vor asigura o functionare ireprosabila, oricat de complexa ar fi situatia in sine.

 • Executie

  De cele mai multe ori, instalatiile sanitare nu presupun doar elementele din interiorul cladirii ci si retele exterioare. Noi nu ne dam in laturi, oricat de greu sau oricare ar fi natura provocarii. Pentru ca vrem sa realizam lucruri durabile si eficiente, va asiguram montaj profesionist si calitate garantata.

 • Service & Mentenanta

  Oricat de banal ar suna, chiar si instalatiile sanitare au nevoie de atentia noastra. Filtrele, apometrele, instalatiile de preparat apa calda, pompele, robinetii, toate necesita interventii periodice pentru o buna functionare. Coroziunile sau colmatarile scurteaza considerabil durata de viata a instalatiilor, de aceea suntem alegerea potrivita in orice situatie.