INSTALATII DE VENTILARE SI CLIMATIZARE


Misiunea noastra:
Eficienta si Confort


Instalatiile de ventilare si climatizare reprezinta poate cea mai frumoasa, cea mai complexa, dar si cea mai provocatoare ramura a Instalatiilor pentru Constructii. Experienta si dedicarea inginerilor nostri ne plaseaza pe un loc fruntas in ceea ce priveste conceptia, designul si executia acestor tipuri de instalatii.

Suntem constienti de diversitatea si progresul continuu al tehnologiei instalatiilor HVAC si reusim sa facem fata cu succes oricarei provocari. Atunci cand alegeti sa realizati o instalatie de aceasta natura, fie ca vorbim despre obiective social-culturale, rezidentiale sau industriale, echipa noastra va sta la dispozitie cu servicii de proiectare, asistenta, consultanta, executie si mentenanta.

Fie ca sunteti in cautarea unui aparat de aper conditionat de tip split (apartamente, case/ vile, birouri mici), multisplit (birouri de dimensiuni medii, magazine mici, sali de fitness) sau a unui sistem tip VRV (supermarketuri, birouri mari, magazine de haine) combinate cu sistemul adecvat de ventilare, va stam la dispozitie cu absolut toate detaliile.


"Avem capacitatea de a raspunde oricarei provocari iar misiunea nostra este de a veni in ajutorul beneficiarilor care de cele mai multe ori apeleaza la "vanzatori" pentru servicii de specialitate, acest lucru soldandu-se cu supradimensionari de echipamente si costuri de investitie ridicate"

Ing. Vlad Dima
Director General

Sfaturi Utile

 • Nu alegeti un aparat de aer conditionat doar in functie de pret.
 • Nu alegeti un aparat de aer conditionat doar in functie de volumul incaperii.
 • Aparatele de aer conditionat nu va aduc aport de aer proaspat.
 • Nu folositi in spatiile in care se fumeaza doar o instalatie de evacuare a fumului; este imperios necesar aportul de aer proaspat tratat.
 • Aparatele de aer conditionat montate in spatii cu fumatul permis nu realizeaza ventilarea spatiului respectiv.
 • Pentru un somn linistit si odihnitor, aerisiti mereu camera inainte de culcare cel putin 5 min.
 • Apelati intotdeauna la specialisti cand aveti o problema/ solicitare privind acest tip de instalatii!

 • Consultanta

  Fie ca aveti nevoie de un simplu aer conditionat sau de o instalatie complexa de tratarea aerului, specialistii nostri va stau la dispozitie cu sfaturi si indrumare in fiecare etapa a investitiei.

 • Proiectare

  Tehnoservice Airpro va garanteaza solutii optime si eficiente inca din etapa de conceptie punandu-va la dispozitie servicii de specialitate in ceea ce priveste dimensionarea si selectia atat a echipamentelor necesare cat si a instalatiei aferente.

 • Executie

  Suntem constienti ca o importanta semnificativa pe langa faza de conceptie o reprezinta si faza de executie pentru ca instalatia sa functioneze asa cum a fost proiectata. De aceea, echipa noastra asigura servicii profesioniste de montaj.

 • Service & Mentenanta

  De cele mai multe ori, o instalatie nou executata este neglijata din punct de vedere al mentenantei si etapelor de service insa durata de viata a acesteia cat si functionarea in parametrii si cu randamentul pentru care a fost proiectata depind de modul in care este intretinuta.